Het A-woord, tv serie over autisme

Lies Visschedijk

UPDATE 29-12-2019: De nieuwe EO- feelgood dramaserie het A-Woord is een remake van de Israëlische serie Yellow peppers. Ook de BBC maakte al een eigen versie onder de titel The A Word. Een aanrader op dat gebied is de Netflix-serie Atypical, over een autistische puber. 

De nieuwe EO-dramaserie ‘Het A-Woord’. Gewoon een bijzonder kind, totdat het woord #autisme valt. ‘Het A-Woord’ is een herkenbare en hartverwarmende serie over familiebanden, opvoeden, maar vooral over de kracht van heldere communicatie. Vanaf 2020 te zien op NPO1!

Karin en Myranda stellen zichzelf voor

De schrijvers van Het A-woord stellen zich aan je voor! In aflevering één van Het A-woord wordt er een verjaardag gevierd. Karin en Myranda zijn benieuwd: hoe pak je een verjaardagsfeestje aan voor je kind met autisme?

Geplaatst door Het A-woord op Donderdag 1 maart 2018
A-Woord op Facebook

Lies Visschedijk en Guy Clemens spelen de hoofdrollen in de serie over het zesjarige autistische jongetje Sam. Sam luistert het liefst naar muziek op zijn koptelefoon en zingt de meest ingewikkelde teksten moeiteloos mee. Volgens zijn ouders geen probleem, ieder kind heeft zijn eigenaardigheden, maar de rest van de familie ziet dat er meer aan de hand is.