Adam

Adam

Adam gaat over een jongeman, Adam (Dancy), met het Asperger Syndroom, die na de dood van zijn vader in hun appartement is blijven wonen. Hij is gefascineerd door onderwerpen zoals science fiction en ruimtereizen. Wanneer Beth (Byrne) in het appartementsgebouw komt wonen groeit er een relatie tussen de twee.

Ondanks het feit dat Adam onthult dat hij Asperger Syndroom heeft, gaat Beth toch een relatie met hem aan, tegen de zin van haar vader. Kan ze met hem trouwen en een gezin stichten? Of heeft haar vader gelijk en is hij ‘nog meer een kind dan wat dan ook’ en ongeschikt voor haar?

One response on “Adam

  1. Corinne la Forest

    Very great post. I just stumbled upon your blog and wanted to
    say that I have really enjoyed browsing your weblog posts.
    In any case I will be subscribing for your feed and I’m hoping you write once more soon!