Nieuwetijdskind Magazine

Nieuwetijdskind Magazine Voor mensen die persoonlijk en actief het verschil willen maken

 • Met deze 6 stappen kom je bij zelfliefde
  by Susanne Eijssen on 16/05/2022 at 22:00

  Ik zie veel mensen worstelen met zelfliefde. ‘Ben ik de moeite waard?’ ‘Wat is mijn plek hier op aarde?’ ‘Waarom houd ik niet van mezelf?’ zijn vragen die zich opdringen. Welke stappen kunnen we zetten zodat we deze liefde, die al in ons aanwezig is, daadwerkelijk toelaten? Belangrijke ingrediënten voor zelfliefde Natuurlijk is geen mens

 • Je leven holistisch helen door naar binnen te keren
  by Gerke Hoogland on 15/05/2022 at 22:00

  Een vrouw vraagt of ze bij me mag komen zitten. Op het terras. In de zon. Na een tijdje praten we voluit. Ze was ziek geweest. Ongeneeslijk ziek. Ze wilde het niet geloven. Second opinions in het buitenland. Met allemaal hetzelfde antwoord. Haar man stelde alvast de erfenispapieren op. Zij de scheidingspapieren. Ze verbond met

 • Zoeken naar je tweelingziel? Misschien dichterbij dan je denkt!
  by Patricia Akkermans on 14/05/2022 at 22:00

  Wat ik me de laatste tijd steeds vaker afvraag is of het hele idee van een tweelingziel, tweelingstraal of een tweelingvlam, überhaupt wel bestaat als iets of iemand buiten jezelf. Verlangen naar je tweelingziel Er bestaat een groot verlangen naar zoiets als een tweelingziel. Artikelen over dit onderwerp worden gretig gelezen. Ik kom regelmatig in

 • Opgroeien met een narcistische ouder
  by Wendy Gillissen on 13/05/2022 at 22:00

  Wanneer je opgroeit met een narcistische ouder ervaar je de verwrongen uiting van het archetype van de vader- of de moederenergie. Een narcistische vader of moeder doet alsof. Hij of zij geeft met de ene hand, en neemt met de andere hand af. Wat betekent dat voor je ontwikkeling als kind, welke wonden veroorzaakt dat

 • Wat stille kinderen ons te vertellen hebben
  by Gelukkige Gezinnen on 12/05/2022 at 22:00

  Stille kinderen zijn een zegen in de grote klassen van tegenwoordig, kinderen die rustig en stil hun gang gaan. Die luisteren en doen wat er van ze gevraagd wordt. Ouders zijn er blij mee, ze schikken zich naadloos in de drukke schema’s en lijken alles prima te vinden. Of niet? Als ouder of leerkracht kun