Nieuwetijdskind Magazine

 • 3 Tips en oefeniningen voor empathische mensen om angstaanvallen te voorkomen.
  by Nieuwetijdskind Magazine on 24/11/2020 at 23:00

  Als empathisch mens (iemand die emoties van anderen kan voelen), kan ik me goed voorstellen dat talloze mensen van alle leeftijden dagelijks angst ervaren. Ook ik ben bekend met deze ervaring. Mijn eerste paniekaanval kreeg ik op mijn 9e en ik zal nooit vergeten hoe verschrikkelijk dat voelde. Door veel ervaring in het omgaan met

 • De angst manipulatie en de corona dip- Kryon
  by Gast Auteur on 23/11/2020 at 23:00

  Gegroet lieve mensen, ik ben Kryon van Magnetische Dienst. We zijn ons niet bewust van de olifant onder de tafel. Deze channeling wordt in een gunstige tijd gegeven. Het is een tijd waarin velen bang zijn en anderen moeite hebben om erbuiten te blijven. Voordat we ingaan op iets waarvan ik wil dat jij het

 • Zet je intenties en verander je leven!
  by Hermelijn van der Meijden on 22/11/2020 at 23:00

  Je intenties beïnvloeden je leven, op verregaande en vaak onnavolgbare wijze. Want energie volgt intentie. Dat is een energetische wet. Wat zijn intenties? Wat doen ze? En hoe zorg je dat de energiewet voor je werkt en niet tegen je? Je leest het hier. Ik houd ervan: leven met intenties. Ze houden je in beweging.

 • Zoek het contact met gelijkgestemden, juist nu!
  by Ellen Scheffer on 21/11/2020 at 23:00

  Hoe voel jij je in deze tijd waarin de coronamaatregelen ervoor zorgen dat contact met anderen ontmoedigd wordt? We moeten fysiek afstand houden en worden dringend verzocht om zoveel mogelijk thuis te blijven en beperkt mensen te ontmoeten. Ondanks de mogelijkheid om online contact te onderhouden, kan wat mij betreft toch niets een samenzijn in

 • Je lichaam als spiegel – 10 tips voor een gezond evenwicht in je energie
  by Jasmin Vogeley on 20/11/2020 at 23:00

  Weet je dat werkstress beroepsziekte nummer 1 is in Nederland? 14% van alle werknemers meldt jaarlijks burn-out klachten. Schokkend! Veel stressgerelateerde lichaamsklachten zijn psychosomatisch. Dat wil zeggen dat zij ondanks de fysieke ongemakken geen fysiek aanwijsbare oorzaken hebben. Voorbeelden zijn onverklaarbare lang aanhoudende pijn en chronische vermoeidheid. Beschouw je fysieke klachten als een symbool van