Nieuwetijdskind Magazine

Nieuwetijdskind Magazine Voor mensen die persoonlijk en actief het verschil willen maken

 • Ben jij voor of tegen?
  by Anouk Plantinga on 27/09/2022 at 22:00

  Het was al niet zo heel makkelijk in dit land om een beetje neutraal te kunnen blijven. In het grijze gebied. Of voor én tegen. Maar de laatste jaren wordt het ons wel heel makkelijk gemaakt om een tegenpartij te zijn en te hebben. Voor én tegen zijn, dat kan natuurlijk niet. Geen mening hebben

 • Elkaar leren dragen om te kunnen leven vanuit overvloed
  by Gerke Hoogland on 26/09/2022 at 22:00

  Een Afrikaanse visser is verheugd wanneer hij ziet dat zijn net vol zit. De rivier schenkt hem overvloedig. Hij is dankbaar en beseft dat het meer is dan hij nodig heeft. Met liefde zet hij een aantal vissen terug in de rivier. Op weg naar huis gaat hij langs bij zijn, op leeftijd zijnde, ouders,

 • Lemuriaans bewustzijn in ons DNA – voorbij tijd, ruimte en individu
  by Corien van Vliet on 25/09/2022 at 22:00

  De Lemurianen dragen een astraal en allesomvattend begrip van het leven. Zij dragen in hun DNA de wetenschap van het hele zonnestelsel en daarmee een directe verbinding met alles dat aanwezig is binnen het universum. Een van de oudste wijsheden van de huidige mens is “Wees een met het al”. Dit is niet voor niets

 • Van wie is het probleem? (Hebben kinderen problemen?)
  by Isabelle Hofstra on 24/09/2022 at 22:00

  Dr. Thomas Gordon was psycholoog en leefde van 1918 tot 2002. Meer dan 50 jaar leerde hij ouders, docenten en leiders zijn methode voor effectief communiceren. Zijn aanpak was gebaseerd op zijn overtuiging dat gebruik van macht binnen relaties schadelijk is. In 1970 komt in Amerika zijn boek Parent Effectiveness Training (P.E.T.) uit, dat in 33 talen

 • Hoe de energie van nieuwetijdskinderen op hun ouders uitwerkt
  by Gast Auteur on 23/09/2022 at 22:00

  De geboorte van een nieuwetijdskind leidt tot een transformatieproces van de ouders. Steeds vaker hoor ik verhalen van ouders van nieuwetijdskinderen, waarin zij aangeven dat hun leven begon te veranderen vanaf het moment van de geboorte van hun kind. Soms, vertellen zij, begon die verandering zelfs al kort na de conceptie van het kind. Nu