Nieuwetijdskind Magazine

 • Terugvallen in oude patronen: wat doe je daaraan? 5 Praktische Tips
  by Irene Langeveld on 07/05/2021 at 22:00

  Terugvallen in oude patronen Wanneer je een grote sprong hebt gemaakt in je ontwikkeling, dan wil je dat graag vasthouden. Je hebt bijvoorbeeld een nieuwe techniek geleerd om meer bij jezelf te kunnen blijven of je hebt in een meditatie of sessie verbonden met een prachtige hoge energie. Maar na een tijdje merk je dat

 • De invloed van de media op ons mensbeeld en onze eigen rol hierin
  by Susanne Eijssen on 06/05/2021 at 22:00

  De mens: een prachtig wezen of een zelfzuchtig schepsel? Onze kern Wanneer ik via de media een bericht hoor over een vreselijke daad die iemand gepleegd heeft, denk ik gelijk terug aan een vakantie in Zeeland. We stonden op een kleine camping en hadden de hele vakantie prachtig weer gehad. Op de dag van vertrek

 • De invloed van de aura op jouw gezondheid en de omgeving.
  by Nieuwetijdskind Magazine on 05/05/2021 at 22:00

  Het veld van de aura kan gedefinieerd worden als een kleurrijke gloed dat om het menselijk lichaam zit, het lijkt op een halo. Oude religieuze en spirituele zieners zagen delen van de aura. Tegenwoordig heeft men ontdekt, door de moderne technieken dat we omringd zijn door een soort veld. En het kan van invloed zijn

 • Waarom het ene dier liefhebben en het andere opeten? Een antwoord van een psycholoog
  by Nieuwetijdskind Magazine on 04/05/2021 at 22:00

  Heeft u zich ooit afgevraagd waarom we dieren zoals katten, honden en goudvissen koesteren als huisdier, maar ervoor kiezen om andere dieren, zoals varkens, koeien en zalm, op te eten? Waarin zit het onderscheid? Waarom die dubbele moraal? Hoe komt het dat we de levens van dieren die we liefdevol in onze huizen verwelkomen waarderen

 • De levenswijsheden van Kahlil Gibran: Over kinderen
  by Patricia Akkermans on 03/05/2021 at 22:00

  Kahlil Gibran was een Libanese dichter en schilder die leefde tussen 1883 en 1931. Zijn meest bekende werk is het boekje ‘De Profeet’ (uit 1923) waarin hij tal van levenswijsheden heeft opgetekend. De levenswijsheden in dit boekje hebben al jaren miljoenen mensen geraakt en geïnspireerd in hun spirituele zoektocht. In een reeks artikelen wil ik