Liefde voor Autisme

Een blog van Joyce Braam

Liefde voor Autisme ❤️ ‘Be your own kind of Beautiful’

 • Blog 33 Als eten niet vanzelf gaat
  by joycebraam on 25/10/2020 at 10:12

  Als eten niet vanzelf gaat… Al jaren is het een ‘probleem’… We geven nooit op en blijven het proberen! Soms met resultaat, soms een terugval. Dit keer een blog over het eetprobleem van onze oudste zoon. Justin had als baby al wat opstartproblemen met het drinken, maar na inzet van een lactatiekundige ging het gelukkig … Lees “Blog 33 Als eten niet vanzelf gaat” verder Het bericht Blog 33 Als eten niet vanzelf gaat verscheen eerst op Liefde voor Autisme ❤️.

 • Blog 32 Nieuwe start!
  by joycebraam on 27/09/2020 at 20:23

  Blog 32 Nieuwe start! We zijn er weer! Even goed de tijd genomen om te wennen aan al het nieuwe van de overgang naar het voortgezet onderwijs van Justin en vervroegd naar SO3 gaan van Elton. Na het rommelige schooljaar waar corona ineens om de hoek kwam kijken en naar school gaan niet mocht en … Lees “Blog 32 Nieuwe start!” verder Het bericht Blog 32 Nieuwe start! verscheen eerst op Liefde voor Autisme ❤️.

 • Blog 31 Gekke loodjes!
  by joycebraam on 10/06/2020 at 10:59

  Blog 31 Gekke Loodjes! Wat is het een gekke tijd, deze Coronatijd. We hebben na het wennen aan thuiswerken echt heerlijke weken gehad. Alle dagen keihard gewerkt en toen de scholen weer open mochten, besloot ik nog 3 weken thuis door te werken met de mannen… Geen school nog, dat gaf rust. Er was angst, … Lees “Blog 31 Gekke loodjes!” verder Het bericht Blog 31 Gekke loodjes! verscheen eerst op Liefde voor Autisme ❤️.

 • Blog 30 Twijfels…
  by joycebraam on 04/05/2020 at 15:22

  Blog 30 Twijfels… Waar ik aan denk… genieten van de geluiden van de vogeltjes, denken doen we maar niet teveel, krijg je grijs haar van, al aardig metallic op dit moment, corona geeft genoeg tijd om eens goed te beseffen wat echt belangrijk is: gezondheid dus. Dan maar metallic, dan maar even niet afspreken, dan … Lees “Blog 30 Twijfels…” verder Het bericht Blog 30 Twijfels… verscheen eerst op Liefde voor Autisme ❤️.

 • Blog 29 Au-tismetocheenweek, met een lach en een traan
  by joycebraam on 04/04/2020 at 11:16

  Au-tismetocheenweek, met een lach en een traan De autismeweek is weer bijna voorbij! Het was met het weekje wel. Emoties liepen hoog op soms. Het thuiswerken gaat wel hoor, daar zijn we inmiddels aardig aan gewend. Dat heeft wel tijd nodig gehad…   Die tijd hebben we niet meteen zoals velen direct ingezet met strakke … Lees “Blog 29 Au-tismetocheenweek, met een lach en een traan” verder Het bericht Blog 29 Au-tismetocheenweek, met een lach en een traan verscheen eerst op Liefde voor Autisme ❤️.