AutismeTV

autisme TV

AutismeTV TV programma’s, reportages en webinars over Autisme

 • De prikkelbalans
  by David Hiemstra on 21/07/2020 at 12:27

  WEBINAR 15 SEPT 20.00 UUR Ieder mens verwerkt continue prikkels: wat je ziet, hoort, ruikt of voelt. Dat zijn zintuigprikkels. Maar je hebt ook nog hersenprikkels: gedachten, emoties en taal. Is jouw prikkelbalans in evenwicht dan kost het je weinig moeite om nieuwe prikkels te verwerken en hier passend op te reageren. Ben je overgevoelig dan ervaar je al snel stress. Ben je ondergevoelig dan heb je sterkere prikkels nodig om in actie te komen. Bij veel mensen met autisme is de prikkelbalans niet in evenwicht. Het wordt nog problematischer als er ook nog sprake is van een verstandelijke beperking. Daarover gaat deze uitzending van AutismeTV.Het bericht De prikkelbalans verscheen eerst op AutismeTV.

 • Moeder met autisme vertelt over coronatijd
  by David Hiemstra on 10/05/2020 at 14:30

  Het bericht Moeder met autisme vertelt over coronatijd verscheen eerst op AutismeTV.

 • Kimm maakt liedje
  by David Hiemstra on 02/04/2020 at 07:53

  Het bericht Kimm maakt liedje verscheen eerst op AutismeTV.

 • Slaap & Autisme
  by David Hiemstra on 20/01/2020 at 12:47

  Het bericht Slaap & Autisme verscheen eerst op AutismeTV.

 • Hoe is ’t met Inge?
  by David Hiemstra on 14/12/2019 at 16:52

  WOENSDAG 18 DEC UITGEZONDEN Drie jaar geleden werd Inge geportretteerd door AutismeTV. Ze was toen 13 jaar en net verhuisd naar een boerderij. Ze vertelde over haar leven, haar autisme en haar dromen. Hoe zou het nu met Inge gaan?Het bericht Hoe is ’t met Inge? verscheen eerst op AutismeTV.