ASS-enzo

ASS-enzo Beautiful minds inspire others

 • Taboe doorbrekend
  by Ingrid on 26/09/2022 at 15:14

  Van het weekend werd maar weer heel duidelijk hoeveel we nog van de jeugd kunnen leren. En met name zoals ze het zelfs zeiden; ‘de aparte figuren, de rare pubers die niet helemaal in het hier leven’. Want waar de hele maatschappij zegt taboedoorbrekend te willen zijn, bestaan er gewoon geen taboes….. Hoezo geen taboes? Ik zal even de context… Lees meer→ The post Taboe doorbrekend first appeared on ASS-enzo.

 • Starende blikken
  by Ingrid on 23/09/2022 at 15:15

  Vandaag mag ik op stap met mijn dochter die zich kleed zoals ze zich fijn voelt. Die de blikken van anderen vaak niet ziet. Maar die ook niet snapt waarom anderen er een mening over moeten zouden hebben. Ze is kwetsbaar maar oogt vervolgens as iemand die doet wat ze wil en wat een ander daar van vind is niet… Lees meer→ The post Starende blikken first appeared on ASS-enzo.

 • Gesloten
  by Ingrid on 06/09/2022 at 06:12

  Die blik in je ogen.. De pure angst. Je laatste berichtjes voor je telefoon ingeleverd moest worden… “Mama help me, Mama ik MOET hier weg. MAMA, IK VOEL ME HIER NIET VEILIG”. Samen gaan we er aan werken… ook mama staat met haar rug tegen de muur…. Het is een groot taboe, en nadat mijn oudste zelf haar vrienden op… Lees meer→ The post Gesloten first appeared on ASS-enzo.

 • “Hoe gaat het met jou?”
  by Ingrid on 31/08/2022 at 19:58

  “Hoe gaat het met jou?” De ouderbegeleidster zit tegen over me, op de hoogte gebracht door onze andere hulpverlening. Even gaat het antwoord; “goed hoor” door mijn hoofd. Maar ik bedenk me ook meteen dat die sociaal wenselijke antwoord hier niet nodig is. Maar ook weet ik dat eerlijkheid betekend dat ik echt mijn kwetsbare kant laat zien, niet de… Lees meer→ The post “Hoe gaat het met jou?” first appeared on ASS-enzo.

 • Verscheurd
  by Ingrid on 20/08/2022 at 18:41

  Ik wil voor je zorgen elke dag Ik wil je beschermen, je sturen, je begeleiden Ik wil je op het leven voorbereiden Ik wil samen met je alle demonen bestrijden Ik wil voor je zorgen elke dag Ik wil je dingen leren, leren genieten, samengroeien Ik wil samen je angsten aangaan Ik wil samen opbloeien Maar als ik voor jouw… Lees meer→ The post Verscheurd first appeared on ASS-enzo.