Balans

Balans, vereniging voor ouders Perspectief voor ieder kind

 • Bijeenkomst Impuls & Woortblind, ‘Mijn brein mag er zijn’, korting voor Balansleden
  by Karin Kooreman on 20/09/2022 at 19:41

  Op zaterdag 19 november 2022 organiseert Impuls & Woortblind een middag voor iedereen die iets heeft met ADHD, ADD, dyslexie, dyscalculie en andere vormen van neurodiversiteit. Mijn brein mag er zijn – en mijn corpus trouwens ook Locatie is CORPUS – Reis door de Mens, in Oegstgeest bij Leiden. En dat is niet voor niets. Tijdens deze Het bericht Bijeenkomst Impuls & Woortblind, ‘Mijn brein mag er zijn’, korting voor Balansleden verscheen eerst op Balans, vereniging voor ouders.

 • Onderwijs-café Bunnik met presentaties passend onderwijs en dyslexie-dyscalculie
  by Karin Kooreman on 13/09/2022 at 08:27

  21 september 2022 Presentaties Passend onderwijs en faalangst en onzekerheid bij dyslexie en dyscalculie Passend onderwijs Bij het Balans onderwijs-café krijg je informatie over (passend) onderwijs Het bericht Onderwijs-café Bunnik met presentaties passend onderwijs en dyslexie-dyscalculie verscheen eerst op Balans, vereniging voor ouders.

 • Extra informatie bij het voorwoord in Balans Magazine 3
  by soumia on 06/09/2022 at 11:02

  Balans bestaat in 2022 35 jaar! Lees hier het interview met Joli Luijckx en Jurgen Breeman. Geschreven door Chris Reinders.  ‘Belangrijk is om ouders te Het bericht Extra informatie bij het voorwoord in Balans Magazine 3 verscheen eerst op Balans, vereniging voor ouders.

 • Winacties 35 jaar bestaan Balans, Balans Magazine 3 2022
  by soumia on 06/09/2022 at 10:27

  Balans geeft 101 prijzen weg! Balans is jarig, en dat moet gevierd worden! Dat doen we met 101 prijzen die je kunt winnen. Het enige Het bericht Winacties 35 jaar bestaan Balans, Balans Magazine 3 2022 verscheen eerst op Balans, vereniging voor ouders.

 • Extra informatie bij artikel Lobby, Balans Magazine 3
  by soumia on 06/09/2022 at 10:16

  Onderzoek Balans naar extra ondersteuning op school en het ontwikkelingsperspectief (OPP) Deze kun je nog steeds invullen. Link naar de enquête over het OPP. Lees Het bericht Extra informatie bij artikel Lobby, Balans Magazine 3 verscheen eerst op Balans, vereniging voor ouders.