Autiroze

AutiRoze Van, voor en door LHBTI met autisme

 • Naar AutiRoze 2.0
  by Owouterse on 07/02/2021 at 10:39

  Sinds onze eerste bijeenkomst in maart 2015 zet AutiRoze zich in voor LHBTI met autisme. Zes jaar later hebben we bij de meeste COC lidverenigingen ontmoetingsgroepen en een actieve online gemeenschap. Ook op het gebied van zichtbaarheid en belangenbehartiging hebben we niet stil gezeten. Nu we een stevige basis hebben is het tijd voor de… Lees verder »Naar AutiRoze 2.0 Het bericht Naar AutiRoze 2.0 verscheen eerst op AutiRoze.

 • Menno, 37
  by Ivan Henczyk on 12/09/2019 at 10:55

  Ik vind AutiRoze leuk omdat er vaak een vaste groep mensen komt waarvan ik sommigen al uitgebreid ken. Dit maakt het vertrouwelijk en laagdrempelig. Vanwege mijn autisme vind ik het lastig om een gesprek met iemand aan te gaan. Maar daar wordt rekening mee gehouden. Als bijvoorbeeld iemand lang alleen staat dan komt er vaak… Lees verder »Menno, 37 Het bericht Menno, 37 verscheen eerst op AutiRoze.

 • Bjorn, 20
  by autiroze on 07/02/2019 at 12:25

  Bjorn, 20, bezoeker van AutiRoze Eindhoven Toen ik voor het eerst hoorde over AutiRoze was ik nog een beetje sceptisch. Ik heb het altijd al moeilijk gevonden een stap te zetten richting iets nieuws en onbekends. Zelf ben ik geen liefhebber van het idee van ‘op stap gaan’, maar AutiRoze was een hele andere, unieke… Lees verder »Bjorn, 20 Het bericht Bjorn, 20 verscheen eerst op AutiRoze.

 • Jeroen DeWinter
  by autiroze on 16/08/2018 at 06:41

  Ik heb AutiRoze leren kennen toen ik als onderzoeker naar autisme, seksualiteit en relaties uitgenodigd werd door AutiRoze Utrecht om aan te sluiten bij een nieuwjaarsreceptie. Ik vond het toen sterk hoe mensen open stonden om met elkaar contact aan te gaan, ervaringen te delen en elkaar te steunen. Ik vond het een voorrecht om… Lees verder »Jeroen DeWinter Het bericht Jeroen DeWinter verscheen eerst op AutiRoze.

 • Johnmarie, 22
  by autiroze on 28/06/2018 at 12:55

  Ik ben Johnmarie, ik ben 22 jaar en ik woon in Eindhoven. Sinds vorig jaar ben ik regelmatig in Pand54 als bezoeker van AutiRoze. Het is een fijne plek om naartoe te gaan. Er werken gezellige, gastvrije mensen, waar je veel lol mee kan maken. Ook met de andere bezoekers heb ik vaak een leuk contact.… Lees verder »Johnmarie, 22 Het bericht Johnmarie, 22 verscheen eerst op AutiRoze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *